VELİ-OKUL-ÖĞRENCİ İŞBİRLİĞİ KAPSAMINDA VELİ TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Hacı Mustafa EREN Hafız İmam Hatip Ortaokulu'nun temel ilkelerinden biri de, eğitim-öğretim sürecinde velilere de önemli roller verilmesidir. Bu bağlamda veliler; çeşitli toplantılar aracılığı ile eğitim sürecine katılırlar ve eğitim-öğretim sürecinin ayrılmaz parçası olurlar.   *      Velilerimizin bilgilenmesi, sorularına cevap alabilmesi,  fikir ve önerilerini yönetime iletebilmeleri için ihtiyaç duyulan zamanlarda veli toplantılarımız yapılmaktadır.   *      Yönetici ve velilerin ortak hedefi, öğrenciyi daha iyi eğitmektir. Bu nedenle getrçekleştirdiğimiz veli toplantılarımızda eğitim-öğretim anlayışı konusunda birliktelik sağlanmasına önem verilmektedir. Toplantımıza katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

19.10.2022 89

19-10-2022