"OKULUMUZUN İLK HAFIZLARI UYGULAMADA"

Hacı Mustafa Eren HAfız İmam hatip ortaokulunda Eynesil ilçe milli eğitim müdürlüğü ve Eynesil ilçe müftülüğü tarafından ortak yürütülen örgün eğitimle birlikte hafızlık projesi kapsamında yürütülen çalışmalar ilk meyvelerini vermeye başladı.

Bu manada okulumuzun ilk hafız öğrencileri olan Hüseyin ÇALIK , Yusuf Ziya KÖSE, Mahmut Enes KÖSE, Mehmet Akif KAVGACI, Muhammet GÜREL , Mehmet Esat MUTLU İlçe Müftülüğü tarafından Eynesil Yeni Camide yapılan programla İlçe halkına tanıtıldı.

Temmuz ayında icazet törenlerini yapmayı düşündüğümüz öğrencilerimiz bu yılki Ramazan ayı mukabelelerini camilerimizde icra edeceklerdir. İlçemize Hafızlık projesi uyglayan imam hatip ortaokulunun kazandırılmasında emeği geçen tüm hafızlık sevdalılarına şükran ve minnet duygularımızı ifade ediyoruz.

16.12.2022 128

16-12-202216-12-202216-12-2022